אין יותר אבקת אפייה? הנה האלטרנטיבות המושלמות כדי לשמור על המטבח שלך פועל!

Image

לגלות שאין לך אבקת אפייה בדיוק כשמתחשק לך להכין א קינוח טעים זה יכול להיות מתסכל.

למרבה המזל, ישנם מספר פתרונות יצירתיים וזמינים בקלות כדי להתגבר על בעיה זו.

להלן, נסקור מספר חלופות שיאפשרו לך להמשיך ליצור קינוחים עסיסיים ללא הפרעות.

נתרן ביקרבונט וחומצה

אחת החלופות הנפוצות ביותר לאבקת אפייה היא השימוש סודה לשתייה בשילוב עם א חומר חומצי.

ניתן לערבב 6 גרם ביקרבונט עם 50 מ"ל של חומץ תפוחים o מיץ לימון לקבלת תגובת תפיחה יעילה. שילוב זה הוא אידיאלי עבור קינוחים רכים ואור.

יוגורט ונתרן ביקרבונט

אם אתה רוצה א ארומה עדינה ואחד מרקם רךאפשר להחליף באבקת אפייה יוֹגוּרט ונתרן ביקרבונט.

עבור כל שקית שמרים, אתה יכול להשתמש ב-125 מ"ל של יוגורט טבעי ו-6 גרם ביקרבונט. שיטה זו מתאימה במיוחד עבור טורט, מַאפִין ה פָנקֵייק.

קרם טרטר וביקרבונט

חלופה תקפה נוספת היא לשלב את קרם אבנית עם נתרן ביקרבונט.

מערבבים 6 גרם סודה לשתייה עם 8 גרם קרם טרטר כדי לקבל א תגובת תפיחה דומה לזה של שמרים כימיים.

זוג מרכיבים זה מושלם עבור קינוחים הדורשים א דחיפה נוספת בתנור.

אמוניה למתוקים

שיטה פחות מוכרת אך יעילה באותה מידה היא השימוש באמוניה לקינוחים. כל שעליך לעשות הוא להשתמש ב-5 גרם אמוניה עבור כל 16 גרם של שמרים לפי המתכון.

מרכיב זה מתאים במיוחד עבור ביסקוטי ה טארטיםשכן הוא הופך את הבצק לפריך ומתפורר.

משקאות מוגזים

בהיעדר אפשרויות אחרות, אתה יכול גם לבחור משקאות מוגזים כמו ה סודה לימון או כתום.

שֶׁלָהֶם תְסִיסָה זה עוזר להחמיץ את הבצק, מה שהופך את הקינוחים לקלים ואווריריים.

פשוט החליפו את החלק הנוזלי של המתכון במשקה מוגז כדי להגיע לתוצאה הרצויה.

לקרוא  גלה כיצד לגרום למגהץ הוופל שלך להיראות כמו חדש בעזרת השלבים הפשוטים האלה

אל תתנו ל חוסר אבקת אפייה למנוע ממך להכין את שלך קינוח אהוב.

עם החלופות הפשוטות והפרקטיות הללו, תוכלו להמשיך להתנסות במטבח ולהפתיע את יקיריכם קינוחים ביתיים טעימים. בישול שמח!

  • בית
  • עֵצוֹת
  • אין יותר אבקת אפייה? הנה האלטרנטיבות המושלמות כדי לשמור על המטבח שלך פועל!