ה מיראבלעם שלהם טעם מתוק ועסיסיהם תוספת מענגת לרבים מתכוניםבמיוחד כאשר הם זמינים מחוץ לעונה.
עם זאת, ליהנות מזה עד תום פְּרִי לאחר הפשרה, חיוני לעקוב אחר כמה שיטות שימור.
התשובה הקצרה היא כן, מומלץ מאוד לקשקש המירבל לפני הקפאתן.
תהליך זה עשוי להיראות מייגע, אך היתרונות הם רבים והופכים את הפרי להרבה יותר קל לשימוש לאחר הפשרה.
היתרונות של הקפאה ללא בור
אחד היתרונות העיקריים של חרור מיראבל לפני הקפאתן הוא שה אֱגוֹזֵי לוּז יכול לשנות את העקביות של פְּרִי במהלך תהליך ההפשרה.
כמו כן, מיראבלים מְצוּלָק הם תופסים פחות מקום ב מַקפִּיא והם מפשירים בצורה שווה יותר, ומציעים איכות טובה יותר בהכנה של דִברֵי מְתִיקָה ואחרים מתכונים.
איך לחורר מיראבלים בצורה נכונה
כדי לגלוע מיראבל בצורה יעילה, אנו ממליצים להשתמש ב- a סטונר ספציפי עבור שזיפים o דובדבנים.
זֶה מַכשִׁיר מאפשר לך להסיר את אֱגוֹזֵי לוּז מבלי לפגוע בעיסה של ה פְּרִי.
לאחר שגלענו אותם, סדרו אותם על אחד מגש אפייה מכוסה ב נייר אפייה ולהכניס אותם מַקפִּיא עד שהם קפואים לחלוטין.
לאחר מכן, ניתן להעביר את המירבלים ל שקיות הקפאהמקפידים לחסל כמה שיותר אַריָה אֶפשָׁרִי.
אחסון ושימוש במירבל קפוא
לאחר הקפאה, ניתן לאחסן מיראבל לכמה חודשים. כאשר אתה מוכן להשתמש בהם, הפשר אותם בהדרגה, השאר אותם בפנים מְקָרֵר במהלך הלילה.
מיראבל קפוא מושלם עבור טורט, ריבות וקינוחים אחרים, והם ישמרו על שלהם טעם מתוק ואת מרקם עסיסי.
תזכור תמיד מַדבֵּקָה אֲנִי שקיות הקפאה עם ה נְתוּנִים ואת תוֹכֶןכדי לעקוב אחריהם זמן אחסון.
כמו כן, חשוב להימנע מהקפאת המירבלים אם כבר יש הרבה בּוֹגֵרשכן איכותם עלולה לרדת לאחר הפשרה.
על ידי ביצוע העצות האלה, תוכל ליהנות מהמיראבלים האהובים עליך בכל עת תקופה בשנהתוך שמירה על שלהם שלם טַעַם ושלהם טְרִיוּת.