ייעוץ מומחה לבחירת האבטיח הטוב ביותר

Image

תהיתם פעם איך בוחרים את האבטיח הטוב ביותר? גלה את הסודות של המומחים עבור לאתר את הפרי המושלם וליהנות לחלוטין מהטעם הייחודי שלו.

המשך לקרוא לקבלת טיפים שכדאי לזכור בפעם הבאה שאתה הולך לשוק בחיפוש אחר האבטיח הטוב ביותר ליהנות ממנו.

חשיבות הצורה

כדי לבחור את האבטיח הטוב ביותר, צורה היא קריטריון בסיסי. אבטיח סימטרי ואחיד בצורתו מעיד על תהליך הבשלה אחיד.

צורות לא סדירות עשויות להיות א התבגרות לא אחידהמתפשר על טעם ומרקם.

לאבטיח עגול או מעט סגלגל נוטה להיות עיסה מפותחת ועסיסית יותר, בעוד שלצורות מוארכות או לא סדירות עשויות להיות פחות רצוי יחס עיסת לקלף.

חפשו גם בליטות או שקעים שעלולים להעיד על חללים ריקים או תהליך הבשלה לא מספק.

מרקם הקליפה הנכון

קליפת האבטיח חייבת להיות יציבה וחלקה. הימנע מאבטיחים עם חבורותחתכים או בליטות, מכיוון שהם עלולים להיות בשלים מדי או פגומים.

בניגוד למה שאתם עשויים לחשוב, לאבטיח בשל יש עור עמום או עמום, ולא מבריק.

זה נכון במיוחד עבור החלקים הכהים יותר של הקליפה. חוסר הברק מעיד שהאבטיח הגיע לשיא שלו שיא ההתבגרות.

על ידי לחיצה עדינה על הקליפה, היא אמורה להציע התנגדות קלה אך עדיין להרגיש מוצקה.

עור רך או עיסתי מדי מעיד על א אבטיח בשל מדי או פוטנציאלי רקובבעוד קליפה קשה מרמזת על פרי בוסר.

משקלו של האבטיח

משקל הוא מרכיב מכריע בבחירת אבטיח. אבטיח כבד יותר מעיד על תכולת מים גבוהה יותר, מה שמתורגם לעסיסיות וטעם גדולים יותר.

עם זאת, אתה צריך לשקול משקל יחסית. ברור שאבטיח גדול יותר ישקול יותר מקטן יותר.

מה שאתה מחפש הוא א יחס משקל לגודל גבוה יותר. בחר את האבטיח הכבד ביותר מבין אלה בגודל דומה.

לקרוא  להתראות פרעושים! הבס אותם עם מרכיב פשוט במטבח

אם אבטיח מרגיש קל לגודלו, הוא עלול להיות מיובש או לא בשל.

הפסים של הקליפה

הפסים על עור האבטיח יכולים לספק רמזים חשובים לגבי בשלותו.

חפשו אבטיחים עם פסים ירוקים כהים המנוגדים בצורה חדה לבהירים יותר. זֶה בניגוד מצביע על כך שלאבטיח יש את הזמן המתאים להבשלה מלאה.

הפסים חייבים להיות אחידים ומוגדרים היטב בכל הפרי. פסים לא אחידים או דהויים הם יכולים להצביע על אבטיח שאינו בשל לחלוטין.

עובי הפסים יכול לחשוף גם אינדיקציות לגבי הצטברות סוכרים באבטיח. פסים עבים ומוגדרים היטב מרמזים על א אבטיח הכי מתוק וטעים.

החשיבות של קרצוף שדה

כתם השדה, או כתם הקרקע, הוא האזור שבו נח האבטיח על הקרקע. לאבטיח בשל יהיה כתם שדה בצבע שמנת צהוב או כתום.

הימנע מאבטיחים עם כתם שדה לבן או ירקרק, מכיוון שהם כנראה לא בשלים.

אבטיח עם כתם שדה גדול מעיד על כך שהוא נמצא על הקרקע זמן רב יותר, מבשיל לחלוטין.

על ידי ביצוע העצות הללו, בחירת האבטיח הטוב ביותר כבר לא תהיה משימה קשה. על ידי התחשבות בדברים כמו צורה, מרקם העור, משקל, פסים וכתם שדה, אתה יכול להגדיל את הסיכוי שלך למצוא אבטיח עסיסי ובשל.

בפעם הבאה שאתה במכולת או בשוק האיכרים, השתמש בעצות אלה כדי למצוא את אבטיח מושלם ותיהנו מהפרי הטעים הזה עד הסוף.