האם אי פעם שקלת את זה כלים שבהם אתה משתמש מדי יום במטבח האם הם יכולים לסכן את בריאותך? במקרים רבים, הכלים הללו יכולים להפוך לאמיתיים קיני חיידקים ולשחרר חומרים מזיקים.
המשך לקרוא כדי לגלות אילו כלים עליך להחליף כדי להבטיח מטבח בטוח וסניטרי יותר.
קרשי חיתוך בלויים
ה חיתוך קרשים הם חיוניים במטבח, אבל עם הזמן הם יכולים לפתח סדקים ושריטות שמקדמיםהצטברות של חיידקים. בחר בלוחות חלקים שקל לנקות ולחטא כדי למנוע זיהום מסוכן.
מגבות מטבח
מגבות תה אולי נראות לא מזיקות, אבל עם הזמן הן הופכות לשטח גידול למיליונים סוֹלְלָה. החלף את מגבות הכלים שלך באופן קבוע כדי למנוע הפצת חיידקים על כלים נקיים.
ספוגים למטבח
ידוע כי ספוגים מחזיקים כמות מפתיעה של סוֹלְלָה. החלף ספוגים לעתים קרובות ועיקור אותם על ידי הרתחה במים חמים כדי לשמור על היגייני המטבח שלך.
למד עוד על היתרונות של סכו"ם מבריק ללא מאמץ.
כלי מטבח נון-סטיק שרוטים
הכלים עם ציפוי נון-סטיק פגום הם יכולים לשחרר כימיקלים מסוכנים למזון שלך. החלף את הסירים והמחבתות האלה כדי להבטיח שהארוחות שלך יישארו נקיות מזיהום מזיק.
הכלי עם סדקים
סדק פשוט בצלחת יכול להפוך לא התפרצות של חיידקים. אל תהססו להשליך צלחות וכוסות פגומות כדי לשמור על רמת היגיינה נאותה.
כלי מטבח חלודים
חלודה היא לא רק מכוערת; לבלוע חלקיקים של חֲלוּדָה יכול להזיק. ודא שכלי מתכת יבשים תמיד ומאוחסנים במקום יבש כדי למנוע קורוזיה.
מיכלי מזון מפלסטיק
ה microfessure במיכלי פלסטיק הם בעד התפשטות של מיקרואורגניזמים. שקלו לעבור למיכלי זכוכית, שהם עמידים והיגייניים יותר.
צלחות הבישול
אפילו צלחות בישול יכולות להסתיר ביניהן חיידקים שאריות מזון מכוסה. נקו צלחות ביסודיות לאחר השימוש כדי להבטיח סביבת בישול בריאה.
כלי מטבח מעץ
כלי עץ, במיוחד אלה עם סדקיםהם יכולים לספוג חיידקים שמזהמים מזון. החלף כלים אלה כאשר הם מראים סימני הידרדרות כדי לשים קץ לסיכוני זיהום אפשריים.