ניקוי דלת התנור אולי נראה כמו משימה קשה ומתסכלת, אבל יש שיטה יעילה מה שהופך את התהליך הזה להרבה יותר קל.
תגלו כיצד להשיג תוצאות מבריקות מבלי להיעזר בפתרונות כימיים מזיקים. המשך לקרוא ולגלות את הסוד לדלת תנור מבריקה בכמה צעדים!
השתמש בסודה לשתייה ובמים חמים
התחל את מסע הניקוי שלך על ידי הכנת תערובת של סודה לשתייה ומים. השילוב הזה הוא א בעל ברית רב עוצמה נגד כתמים עיקשים. זה יהרוס חריפות ללא מאמץ.
מערבבים ארבע כפות ביקרבונט סודה עם חצי ליטר מים ומורחים ישירות על דלת התנור. השאר למשך שעה לאפקט מיטבי.
כוחו של הלימון
עוד מרכיב פשוט אבל יָעִיל זה לימון. השתמש במיץ משלושה לימונים מעורבב עם ליטר מים. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים 200 מעלות למשך כחצי שעה.
הקיטור שנוצר יעזור להמיס אפילו את החריצים הקשים ביותר. אל תשכחו להסיר את תבנית האפייה בזהירות!
ניקוי בקיטור לתוצאות מהירות
ניקוי בקיטור הוא שיטה טבעית וללא מאמץ. ממלאים תבנית אפייה במים ומוסיפים מעט תמצית חומץ אם אתה רוצה כוח ניקוי נוסף. אופים ב 150 מעלות למשך כ-45 דקות.
טכניקה זו תמיס באורח קסם את כל הלכלוך שהצטבר. לשטוף עם מטלית לחה ולהתפעל מהעבודה שלך!
הסרת דלת התנור
במידת האפשר, הסר את דלת התנור כדי להקל על הניקוי. החל פתרון של חומר ניקוי טבעי ומים, בשילוב עם סודה לשתייה, ולשפשף בעדינות.
שיטה זו תעזור לכם להגיע לכל פינה ולהסיר כל סימן של שומן שרוף!
נגיעות אחרונות לגימור מבריק
אל תשכחו לייבש את הדלת היטב לאחר הניקוי. השתמש במטלית מיקרופייבר כדי להשיג גימור מבריק וללא פסים. שלב אחרון זה חיוני כדי לא להשאיר סימנים.
דלת נקייה של תנור היא לא רק בעיה אסתטית, אלא גם א דרך להבטיח שהמטבח שלכם יישאר במצב מצוין!