האם אתה בטוח שיש לך מטבח נקי באמת? אולי תחשוב שאני תוכניות עבודה ואת משטחים גלויים מחוטאים בצורה מושלמת, אבל יש פינה נסתרת שלעתים קרובות מתעלמים ממנה.
המקום המכריע הזה בכלל לא שם פַּח אַשׁפָּה o ל סְפוֹגאלא האלמנט המרכזי של המטבח שלך. המשך לקרוא כדי לגלות מדוע חיוני לשים לב אליו מדי יום וכיצד לעשות זאת נכון.
חשיבותו של כיור נקי
כיורי מטבח הם לעתים קרובות חממה של חיידקים ה חיידקיםלמרות פעולות הכביסה החוזרות ונשנות שמתקיימות שם. למרות שזה נראה פרדוקסלי, המעשה של לשטוף את הכלים o לשטוף מזונות הם לא מספיקים כדי לשמור על חיטוי הכיור.
החשיפה המתמשכת שלו ללַחוּת יוצר טריטוריה אידיאלית להתרבות של חיידקים כגון Escherichia coli ה סלמונלה. אלה יכולים בקלות לזהם את שלך כְּלֵי חֶרֶס ואת שלך מזונות.
כי מים וחומרי ניקוי אינם מספיקים
אנשים רבים מאמינים כי השימוש ב חומרי ניקוי אלה הנפוצים, המשמשים לשטיפת כלים, מספיקים. במקום זאת, אני חיידקים עמידים הם יכולים לקנן פינות נסתרות יותר של הכיור, שבולַחוּת עומד.
לאחר כמה שעות, אתה יכול ליצור כאלה אמיתיים מושבות חיידקים. חיוני להקדיש חלק מזמנך לניקוי קפדני של הכיור.
איך לשמור על היגייני הכיור שלך
לניקוי יעיל מומלץ להשתמש בא תמיסת חיטויכמו ה ויניגר לבן. לאחר כל שימוש יש לשטוף את הכיור עם מים חמים כדי להסיר שאריות כלשהן.
מקרצפים את הקירות עם ספוג ייעודי ספוג בוויניגרה לבן. לא רק השיטה הזו מנקהאבל זה גם אקולוגי.
אל תשכח את הסיפון ואת הספוג
ה תעלות מתחת לכיור הם יכולים גם להפוך למוקדי חיידקים. התשלום הרגיל של מֶלֶג ויניגר יסייעו במניעת ריחות רעים והתפשטות מיקרואורגניזמים.
זכור לשנות את הספוג שלך באופן קבוע ולחטא אותו מדי שבוע, תוך הקפדה להרתיח אותו או להכניס אותו מִיקרוֹגַל לכמה שניות.
האם אתה רוצה לגלות סודות אחרים כיצד לשמור על המטבח שלך תמיד נקי? בדוק את הטיפים האלה לבחירת השיש הנכון, או גלה כיצד להסיר שומן מרהיט!